Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Kroniky o Drussovi, Gemmell David

Gemmell David: Kroniky o Drussovi
Název:   Kroniky o Drussovi
Autor:   Gemmell David
Žánr:   fantasy
Počet stran:   414
Provedení:   brož.
Nakladatelství:   Návrat
Překladatel:   Dana Krejčová
Autor obálky:   Luis Royo

Běžná cena:   285 Kč
Naše cena:   257 Kč
Sleva:   28 Kč, 10%

skladem - odešleme ihned

Vložit do pytle na zboží  Koupit
Anotace:

Druhé vydání vyprodané knihy. * Druss Veliký. – Legenda. – Zachránce Skelnského průsmyku. – Ochránce Dros Delnochu. * Nejslavnější — a nejobávanější — z drenajských hrdinů. Ale dřív než Drussa znali všichni, býval mladým manželem, podtínal stromy místo lidí — většinou — a na uzdě ho držela jeho milovaná žena Rowena. Když ji unesou otrokáři, stává se z Drussa vraždící stroj mající jediný cíl — získat Rowenu zpět. * David Gemmell, přední britský autor hrdinské fantasy, se vítězně vrátil ke své nejznámější postavě a upředl nové příběhy plné kouzel a čar – a cti, odehrávající se v časech, kdy jen jediný muž nosil titul Veliký!



Diskuze ke knize

Kliknutím na název příspěvku se přesunete do diskuzního fóra.

Ad Kroniky o Drussovi, Gemmell David
gilbert - 11. 04. 2009 12:37

Kniha popisující Drussovo mládí a větší část jeho života. Jde spíš o sled epizod, provázaných hrdinovým putováním za jeho milovanou dívkou Rowenou, kterou unesou otrokáři po nájezdu na jeho vesnici. Druss, který nikdy nebyl nějak zvlášť oblíbený, se vydává za otrokáři. Poměrně brzo nalézá jejich tábor, nicméně uvnitř bandy nastaly rozpory a Rowena zde již není. Druss se nevzdává a je rozhodnut dívku nalézt, i kdyby kvůli tomu měl procestovat celý svět a měl by hledat léta. Což se však také stane, popravdě si nevzpomínám na žádnou Gemmelovu knihu, v níž by hrdinové procestovali takový lán světa a navštívili tolik rozmanitých lokací:). A tak léta ubíhají, k Drussovi se připojují (někdy jen nakrátko) různí další společníci, Druss získává přátele i nepřátele, postupně se z horkokrevného nezkušeného mladíka stává válečník a čtenáři tak mohou pozorovat vznik jedné legendy (mimo jiné se také dozvíme, jak hrdina přišel ke své sekeře). Jenže za léta se nemění jen on, i Rowena prožívá svůj příběh, z otrokyně se stává manželkou muže, jenž byl na počátku jedním z jejích únosců… Konec knihy se pak odehrává o mnoho let později, popisuje bitvu u Skelnského průsmyku. Skladbou děje se tedy „Kroniky o Drussovi“ odlišují od většiny Gemmelových knih, pro ty, kteří si z autorových hrdinů nejvíce oblíbili právě „Drusse se sekerou“ jde rozhodně o povinnost.

Související zboží (výběr), stejný/á...

Zákazníci, kteří koupili tuto knihu, kupovali také... Stejný autor Nakladatelství Překladatel
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 359 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč