Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Registrace

I neregistrovaný a nepřihlášený návštěvník může bez problémů využívat služeb fantasya.cz (číst, hodnotit, komentovat), ale jenom registrovaný a přihlášený uživatel získává ze stránky všechny výhody.

Výhody, které má registrovaný a přihlášený uživatel:

  1. Možnost vytvářet nová témata k diskuzi (neregistrovaní můžou jenom přispívat do existujících diskuzí).
  2. V diskuzích a při nakupování jsou vyplněny údaje uživatele, není nutné zadávat je znovu a znovu.
  3. Možnost ukládat si zboží, které ještě není možné zakoupit (kniha ještě nevyšla), do seznamu přání a být tak okamžitě informován, když bude možné zboží zakoupit.
  4. Evidence objednávek a přehled jejich stavu, možnost storna objednávky.
  5. S rostoucím počtem objednávek roste kredit uživatele – v závislosti od kreditu se zvyšují slevy na zboží!
  6. Možnost dostávat e-mailem informace o novinkách.

Proces registrace

Registrace je jednoduchá. Po kliknutí na položku nová registrace v menu v pravém horním rohu stránky se zobrazí formulář. Po jeho vyplnění a odeslání bude okamžitě vytvořeno nové uživatelské konto. Po úspěšné registraci (o úspěchu bude uživatele stránka informovat) se uživatel může přihlásit (formulářem vpravo nahoře) a po přihlášení uvidí své osobní menu (opět vpravo nahoře, menu nahradí přihlašovací formulář). Nové menu bude vypadat asi takto:

odhlásit | změnit údaje | přehled objednávek | seznam přání

Kliknutím na změnit údaje se opět zobrazí registrační formulář, ale tentokrát s předvyplněnými údaji, které byly zadány při registraci (nebo předchozí změně). Kromě přihlašovacího jména (loginu) je možné změnit kterýkoliv údaj, i heslo.

Přehled objednávek a seznam přání jsou na společné podstránce, více informací o seznamu pŕání naleznete v této sekci nápovědy. V osobním menu se projeví pouze počet titulů v seznamu přání, pokud nějaká kniha v seznamu je, číslo se zobrazí v osobním menu vedle položky „seznam přání“.

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli své heslo pro přístup k vašemu kontu, klikněte, prosím, v základním menu vpravo nahoře na položku „Zapomněl jsem heslo“. Zobrazí se vám formulář, kde máte možnost zadat svoje přihlašovací jméno a e-mail, který jste uvedli při registraci. Pokud jméno a e-mail souhlasí s údaji v databázi, vygeneruje vám stránka nové heslo (staré nezná nikdo kromě vás, ani správce stránky ne) – a toto nové heslo vám zašle do vaší e-mailové schránky.

Nové heslo bude samozřejmě ve tvaru náhodného řetězce složeného z písmen i číslic – pokud máte problém si ho zapamatovat, můžete si je, samozŕejmě, po přihlášení ve vašem kontě změnit.

Pokud si nepamatujete ani svoje přihlašovací jméno, nebo jste při registraci neuvedli žádný e-mail, kontaktujte nás, prosím, přímo (viz kontakty nebo na adrese webmaster@fantasya.cz). V žádném případě se neregistrujte znovu, přišli byste o svůj seznam vyřízených objednávek a o kredit, od něhož se určuje sleva na zboží!!!