Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Stínový hřebec, Knaak Richard A.

Knaak Richard A.: DragonRealm 4 - Stínový hřebec
Název:   Stínový hřebec
Autor:   Knaak Richard A.
Žánr:   fantasy
Série:   DragonRealm (4)
Počet stran:   254
Provedení:   brož.
Nakladatelství:   FANTOM Print
Překladatel:   Hana Vlčinská
Autor obálky:   Jan Patrik Krásný

Běžná cena:   219 Kč
Naše cena:   153 Kč
Sleva:   66 Kč, 30%

skladem - odešleme ihned

Vložit do pytle na zboží  Koupit
Anotace:

Dotisk vyprodané knihy populárního autora. * Bohaté horské království Talak přežilo válku s Ledovým drakem bez následků – až na mladého, na těle i na duši zmrzačeného krále Melicarda. Jeho záludný rádce Mal Quorin v v něm neustále rozdmychává nenávist vůči drakům a král těmto jedovatým myšlenkám naslouchá. Ve své zvrácené touze po pomstě nechá Melicard chytit démonského Temného koně. Netuší, že tím osvobodil i Shadea. Tvora bez tváře i bez svědomí, který tuto nečekanou šanci nehodlá promarnit. Shade ve své paměti překvapivě nachází stopy vedoucí ke kouzlu nesmrtelnosti, kterého ho kdysi uvrhlo do jeho tragické existence. Jenže tentokrát ví, kde se stala chyba a podruhé ji už nezopakuje… A nesmrtelná bytost s nekonečnou mocí může pokořit i bohy! * Jen Temný kůň může Shadea zastavit. Jenže – stačí na to jeho magie? Překoná všechny léčky a intriky? Zánik Dračích říší se zdá neodvratný… * Království Talak přežilo válku s Ledovým drakem bez následků – až na mladého, na těle i na duši zmrzačeného krále Melicarda. Rádce Mal Quorin v v něm neustále rozdmychává nenávist vůči drakům a král těmto jedovatým myšlenkám naslouchá. Ve své zvrácené touze po pomstě nechá Melicard polapit démonického Temného koně. Netuší, že tím osvobodil i Shadea. Tvora bez tváře i bez svědomí, který tuto nečekanou šanci nehodlá promarnit. Touží zopakovat kouzlo nesmrtelnosti. A nesmrtelná bytost s nekonečnou mocí může pokořit i bohy! * Jen Temný kůň může Shadea zastavit. Jenže – stačí na to jeho magie? Překoná všechny léčky a intriky? Zánik Dračích říší se zdá neodvratný…



Diskuze ke knize

Kliknutím na název příspěvku se přesunete do diskuzního fóra.

Ad Stínový hřebec, Knaak Richard A.
DAM - 18. 03. 2008 14:09

Temný kůň byl chycen a tím osvobozen Shade. Temný kůň zjišťuje že Shade pochází z pradávné rasy Vraadů, která patřila mezi bývalé a kruté vládce.Zmrzačený král Melicard zde díky lásce zjišťuje že byl rádcem Mal Quarinem celou dobu klamán. Celá kniha je spíše nezáživná a pesimisticky naladěna. Až na drobné vyjímky jsem postrádal draky.
Ad Stínový hřebec, Knaak Richard A.
Duirin - 07. 04. 2008 23:38

V tomto díle opět poznávám toho lepšího Knaaka. Děj plný kouzel, vše se stává horší a horší, až se zdá konec nevyhnutelný - stále se něco děje, síly zla vypadají, že mají jasně navrch. Ale přesto je děj dobře pochopitelný a na rozdíl od předchozích dvou dílů není zahalen do tajemného hávu, kdy ani hlavní hrdina pořádně nevěděl, co se děje nebo co má dělat. Tento díl je oproti předchozím opět z trochu jiného soudku. Nesetkáme se zde tolik s draky, což je trochu na škodu, ale stále lepší než ve Vlčí přilbě. Přišlo mi, že zde není tolik mystična, postavy řeší více reálných problémů a to mi celkem vyhovovalo.
Já si myslím,že v tomto díle Temný kůň na různé pa...
Arthas0702 - 04. 05. 2008 22:13

Já si myslím,že v tomto díle Temný kůň na různé pasti a léčky až překvapivě lehce skočí na to že je tak mocná bytost. Shade se narozdíl od jiných postav objevuje například jen na dvou nebo třech stranách každé druhé kapitoly což ćasové jaksi nevychází. Jinak mě hodně schází draci, protože se v této knize vyskytují jen zřídka.
Dobrý Stínový hřebec
Dann - 13. 05. 2008 18:42

Po dvou nezáživných dílech - Ledový drak a Vlčí přilba - musel tento příběh čtenáře příjemně překvapit. Velice mystický, tajemný a napínavý příběh plný zvratů a odhalení, který rozhodně stojí za přečtení.
RE: Ad Stínový hřebec, Knaak Richard A.
nejvalecnice - 27. 11. 2008 17:41

> Temný kůň byl chycen a tím osvobozen Shade. Temný kůň zjišťuje že > Shade pochází z pradávné rasy Vraadů, která patřila mezi bývalé a > kruté vládce.Zmrzačený král Melicard zde díky lásce zjišťuje že byl > rádcem Mal Quarinem celou dobu klamán. Celá kniha je spíše nezáživná a > pesimisticky naladěna. Až na drobné vyjímky jsem postrádal draky. nikdo tě jen nežádal, abys nám slohovou práci psal, - pokud si chtěl říci příběh celý, zdá se že je to dost nepovedený
stínový hřebec
naty - 08. 02. 2009 14:56

na rozdíl od předchozích dílů mně tento díl hodně zklamal. dávám pouze dvě hvězdičky. škoda...
Stínový Hřebec a co na to Bivoj?
Bivoj - 11. 03. 2009 00:16

Tento díl na mě působil moc přímočaře. Hlavní postavou je, jak je již z názvu patrné, Temný kůň, se kterým jsme se setkali už v několika předchozích dílech. Ale až tady konečně vidíme, že ani sama ,,Temnota,, není dokonalá, což se projeví v mnoha léčkách a intrikách upředených na Hřebce samotného. Jestli si Temný kůň dokáže poradit. To už zjistíte sami. Pár poznámek k ostatním postavám... Erini, čarodějnice objevující a rozvíjející své schopnosti?! To už tady bylo. Shade, jehož kořeny jsme doposud nebyli schopni nalézt, se nám také trochu poodhalil a nyní už víme, že patří k rase vraadů, kterou nám představí více další kniha ze série Dragonrealm-Zahalená říše. Celkové hodnocení asi tři hvězdičky.

Související zboží (výběr), stejný/á...

Zákazníci, kteří koupili tuto knihu, kupovali také... Stejná série Stejný autor Nakladatelství
 160 Kč
 174 Kč
 160 Kč
 174 Kč
 174 Kč
 167 Kč
 269 Kč
 153 Kč
 188 Kč
 167 Kč
 188 Kč
 160 Kč