Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Zabíječ obrů, King William

King William: Zabíječ obrů
Název:   Zabíječ obrů
Autor:   King William
Žánr:   fantasy
Série:   Warhammer
Podsérie:   Sága o Gotrekovi a Felixovi (7)
Počet stran:   276
Provedení:   brož.
Nakladatelství:   Polaris
Překladatel:   Leona Malčíková
Autor obálky:   Geoff Taylor

Běžná cena:   299 Kč
Naše cena:   269 Kč
Sleva:   30 Kč, 10%

není skladem, bez naděje na dodání

Anotace:

Dotisk vyprodané knihy. * Nad bouřemi zmítaným ostrovem Albion se stahuje temnota. Do země se opět stahují nečisté stvůry a temná znamení věští příchod velkého zla. * Gotrek s Felixem se musí utkat se zlověstnou hrozbou terorizující obyvatelstvo ostrova dříve, než naroste natolik, že by mohla být nebezpečná pro celý svět. S pomocí mocného vznešeného elfího mága Teclise musí rozluštit a využít tajemství Prastarých, protože jen tak mohou doufat v záchranu nevinných a vítězství nad Temným.



Související články


Diskuze ke knize

Kliknutím na název příspěvku se přesunete do diskuzního fóra.

Ad Zabíječ obrů, King William
Jack_Dark - 08. 02. 2009 18:47

Nyní se přesouváme na tajemný ostrov Albion. Pradávné zlo usiluje o tento kraj a Gotrek a Felix ho musí zachránit, netradičně jim pomůže mocný vznešený elfí mág Teclis který není pro znalce Warhammru neznámý. Opět solidní tempo a skvělá dějová linie vám nedají spát dokud Zabíječe Obrů nepřečtete.
Ad Zabíječ obrů
BoriHokr - 15. 02. 2009 16:05

Výhodou posledního zabíječe z pera W. Kinga je jeho rozmanitost - Upíři přecejen působí chladně a nevýrazně, tady naopak je několik barcitě vylíčených (a originálních) prostředí, včetně říše elfů a stezek prastarých. A záporácká dvojčata také potěší, jen škoda, že se s nimi zde musíme rozloučit, měl jsem je raději než Thanquola. Klasicky zůstávají dobré bitky a opět nějaké ro špičkování. Nevýhodou je, že místy román připomíná spíše počítačovou hru a titulní obr je prostě...je velký. A to je všechno. Není to démon, není to drak, není to supr válečník Chaosu, ale prostě kromada masa. a Gotrekovo extempore s jeho okem? Jestli někdo vyčítal Longovi katapult v Orcích, a nenodal, že tohle mu vadilo také...no, lepší kniha než předchozí, ale rozhodně ne nejlepší Zabíječ.

Související zboží (výběr), stejný/á...

Zákazníci, kteří koupili tuto knihu, kupovali také... Stejná série Stejný autor Nakladatelství
 314 Kč
 332 Kč
 296 Kč
 314 Kč
 359 Kč
 269 Kč
 349 Kč
 206 Kč
 170 Kč
 188 Kč
 296 Kč
 314 Kč