Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Ledový drak, Martin George R. R.

Martin George R. R.: Ledový drak
Název:   Ledový drak
Autor:   Martin George R. R.
Žánr:   fantasy
Počet stran:   124
Provedení:   váz.
Nakladatelství:   Argo
Překladatel:   Lenka Němečková
Autor obálky:   Luis Royo
ISBN:   978-80-257-1465-2

Běžná cena:   398 Kč
Naše cena:   198 Kč
Sleva:   40 Kč, 10%

není skladem, bez naděje na dodání

Anotace:

Ledový drak byl stvoření opředené legendami a vzbuzující strach. Žádný člověk totiž ledového draka nikdy nezkrotil. Když přeletěl přes oblohu, zůstala po něm jen strašlivá zima a zmrzlá země. Ale Adara se ho nebála. Adara totiž byla zimní dítě, narodila se za nejkrutějšího mrazu, jaký kdo pamatoval. Už si nevzpomínala, kdy ledového draka spatřila poprvé. Připadalo jí, že byl součástí jejího života odjakživa, že ji zdálky pozoroval, jak si hraje na studeném sněhu, když už ostatní děti dávno utekly do tepla. Když jí byly čtyři roky, poprvé se ho dotkla, a v pěti letech se poprvé proletěla na jeho širokém, chladivém hřbetě. Později, když jí bylo sedm, jednoho klidného letního dne přiletěli ze severu ohniví draci a napadli poklidnou farmu, jež byla Adařiným domovem. A jedině zimní dítě – a ledový drak, který Adaru miloval – dokázali zachránit svět před úplným zničením. Na příběhy Ledového draka, které mu vyprávěla chůva, vzpomíná i Jon Sníh při hlídce na Zdi v Písni ledu a ohně.

Ledový drak George R. R. Martina, jednoho z nejrespekto­vanějších autorů fantasy literatury, doplněný ilustracemi Luise Royo, je nezapomenutelným příběhem o odvaze, lásce a oběti.



Související články


Diskuze ke knize

Žádný příspěvek, založit novou diskuzi.

Související zboží (výběr), stejný/á...

Zákazníci, kteří koupili tuto knihu, kupovali také... Stejný autor Nakladatelství
 250 Kč
 368 Kč
 223 Kč
 350 Kč
 202 Kč
 242 Kč
 799 Kč
 2160 Kč
 224 Kč
 178 Kč
 268 Kč
 358 Kč