Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Vyhlášení výsledků Ligy Přispěvovatelů,

Fantasya logo (full)

Nakonec to trvalo déle než jsem si původně představoval, protože hned tři soutěžící skončili na stejném místě a tak jsem musel počítat pomocné body za období celé soutěže. Opravdu tvrdý souboj se odehrál o třetí, poslední oceněné místo mezi Sally, BoriHokrem a eMpagem. Každopádně v tabulce vpravo nahoře najdete kompletní pořadí. Tady jsou výsledky boje o první tři místa:

1. gilbert 251 / 66

2. dariel 99 / 60

3. Sally 42 / 59 (382 p. b.)

4. BoriHokr 119 / 59 (294 p. b.)

5. eMpage 39 / 59 (282 p. b.)

Skokanem měsíce se stal gilbert.

Vítězům gratulujeme a poraženým přejeme mnoho úspěchů při dalším ročníku, který bychom pro vás rádi připravili. Pokud se to podaří nachystáme pro vás několik změn, aby soutěž byla ještě napínavější a akčnější po celou dobu. Pokud budete mít jakékoli připomínky nebo návrhy na zlepšení do příštího roku, tak neváhejte a napište mi na mail.

1. prosince 2010, Jan Červenka

Diskuze k článku

Ad Vyhlášení výsledků Ligy Přispěvovatelů
Sally - 01. 12. 2010 12:19

Jééé, hurááá! To jsem vůbec nečekala, že budu třetí! Já už jsem včera neměla čas přispívat kromě těch několika, co jsem poslala, a když jsem viděla jaké tempo a náskok nasadili gilbert, dariel a BoriHokr, tak jsem se na to vykašlala - nebyl čas a stejně mi bylo jasný, že je netrhnu. Paráda, tak to mám fakt velkou, obrovskou a bombastickou radost! Původně jsem s nějakým dobrým umístěním moc nepočítala, protože mi chyběly v celkovém bodování body za první měsíc soutěže, kdy jsem přestupovala z 1. ligy do Extraligy. Bomba!!! Jinak moc gratuluju gilbertovi i darielovi, na vyšších místech pomyslného stupínku, zejména pak gilbertovi, který nasadil fakt strhující finiš a vyhrál jasným bodovým náskokem. Těším se na další ročník! Sally
dráma
Dariel - 01. 12. 2010 13:08

Tak to bolo celkom napínavé. Celkovo som nestíhal keďže to mám posledné dva týždne skoro samú písomku. Gratulujem Sally k 3 miestu, ale aj tým, čo bojovali do poslednej chvíľe. Skladám klobúk pred Gibertom, ktorý dokázal nazbierať toľko bodov za jeden mesiac. Dúfam že som bol dôstojný súper. Teraz mi ostáva len sa tešiť z výhry a vyberať si, čo uvidím pod stromčekom. Len by ma tak zaujímalo či bude udelené ocenenie aj za prekročenie 100 príspevkov, lebo Gilbert tú 100 skoro trhol len za tento mesiac :)
Gratulace
eMPage - 01. 12. 2010 15:56

Opravdu hodně napínavý ročník, jen co je pravda. Gratuluji všem přede mnou a opravdu obdivuji Gilberta, že má tolik času, aby to všechno stíhal číst, kéž by se ho dostávalo i mě :-) Těším se na další ročník a doufám, že bude stejně zábavný jako ten letošní :-)
RE: Ad Vyhlášení výsledků Ligy Přispěvovatelů
gilbert - 01. 12. 2010 19:14

Díky za gratulace. Popravdě by mě ani nenapadlo, že se poslední měsíc takhle vytáhnu.:) Myslím, že napínavý nebyl jen tenhle měsíc, ale hlavně díky závěreným finišům celý rok.;) To empage: právě že už času na čtení tolik není, většinou jsem přispíval ke knížkám, které jsem řpečetl dřív (jojo, v časech, kdy bylo toho času víc). Gratuluju Darielovi a Sally a budu držet palce v dalším ročníku - já sám se vzhledem k časovým možnostem (a skoro úplnému vyčerpání přečtených knih:)) na 99% už účastnit nebudu. To Dariel: Tedy, nevím jestli jsem to stovku překročil, ale každopádně by mě celkový počet příspěvků taky celkem zajímal - koneckonců nejen já jsem tenhle měsíc finišoval.:) P.S. Takový asi hloupý technický dotaz: výhru si mám vybrat prostě tak, že uskutečním nákup a do poznámky napsat, že jde o výběr výhry - a o knížku za skokana si říct mailem?
RE: RE: Ad Vyhlášení výsledků Ligy Přispěvovatelů
Jan Červenka - 01. 12. 2010 20:14

Nejlépe uděláte, když napíšete mail na info@fantasya.cz a do něj napište knihy jaké jste si vybrali. Kdyby vám nikdo neodpovíal tak napište mě;)
RE: RE: RE: Ad Vyhlášení výsledků Ligy Přispěvovatelů
sramcik - 01. 12. 2010 20:18

A bude taky vyhlášený skokan měsíce? Já jen, že by mě zajímalo, kdo je to tentokrát ;-) A na příští ročník se těším. Prý se toho ujme manželka, že už budou prcci větší. Tak se těšte. To je borec a má načteno ;-) :-D
pridávam sa ku gratuláciám
Viddy - 01. 12. 2010 20:37

Ja som niektoré príspevky som dočítavala až dnes a vďaka, našla som si v nich aj dáke tipy na knižky, ktoré stoja za vyskúšanie :) Gratulujem všetkým víťazom, naozaj obdivuhodný záver! Celá liga bola tento rok napínavá a bola radosť to sledovať. Som rada, že som sa aspoň trochu zapojila, predsa len na materskej... ale občas si niečo prečítam, takže sa určite zapojím aj o rok ;) A som zvedavá aj na ďalšie pravidlá, zatiaľ to bolo s ligou vždy rok od roka k lepšiemu... A gilbert nevzdávaj to, tak napíšeš aspoň občas nejaké to hodnotenie kníh, čo si práve prečítal :)
Jaké
Sally - 02. 12. 2010 10:24

Pánové, gilberte a darieli, už víte, jaké knížky si za výhru vyberete? Já jsem včera začala dumat, mám sestavený seznam asi 5-6 knih, které bych ráda, ale musím vybrat které z nich, aby to dalo tu tisícovku, a teď to propočítávám a rozvažuju... je to jako Sophiina volba :-) Jak jste na tom vy?
RE: pridávam sa ku gratuláciám
gilbert - 02. 12. 2010 10:49

Viddy, díky za povzbuzování, doufám, že moje příspěvky se dají číst a jestli jsi díky některým z nich objevila tipy na přečtení, tak mě to jen těší.:) Sally: "Sophiina volba", tak to je přesné. Už několikrát jsem si tady na Fantasyy provedl nákup, abych zjistil co se mi do kreditu ještě vejde, o co si budu moct napsat a je to stále o přidávání a vyhazování (a dokola) - doufám, že postupuju správně a nebudu pak muset znova škrtat... A přitom mám k dispozici vyšší částku než ty - holt bibliofilie je těžká nemoc.:)
bibliofilie
Sally - 02. 12. 2010 11:08

Gilberte, bibliofilie, ano pěkný název toho viru a celoživotní posedlosti...už aspoň vím,jak se to jmenuje. Ano, sice máš vyšší částku, ale já se znám, já i kdybych měla vyšší částku, tak bych taky měla Sophiinu volbu...vždyť to sám píšeš. Jinak já su šťastná jak blecha, že mám to třetí místo :-) Jinak je dobrý nápad to vyzkoušet v online obchodu nakoupit - to mě nenapadlo, já to zatím propočítávám v redakci na kalkulačce (zabavila jsem ji kolegyni, co šla na oběd :-) ), zkusím to na netu. Mezi těmi sedmi knížkami je 4x King (To, Pod kopulí, Nezbytné věci a Řbitov zviřátek), 1 x Holdstock (Avilion), 1x Temeraire 4. díl a 1x sborník Draci, který zastupuje českou fantastiku... a včil babo raď! :-)
RE: bibliofilie
gilbert - 02. 12. 2010 11:29

Škoda, že na bibliofilii nejsou prášky,co?:) A King, na toho jsem zapomněl, co mi to děláš?:) Pokud bych ti směl radit, tak já osobně bych z Kingových knížek měl nejradši doma To a Nezbytné věci - dle mého asi jeho nejlepší (i když Pod kopulí jsem nečetl, stejně jako vychvalované Svědectví). Nad sborníkem Legendy: Draci taky uvažuju. Jinak já zatím vím, že půjdu do klasik: Tolkien - Silmarillion, Howard - Conan III., Fabian - noví Mariňáci Žamboch: Koniáš - Vlk samotář + 2x můj oblíbenec Gemmel a určitě Gaiman a... a vůbec, je to boj,no.:)

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).