Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Za smrtí, Obránce perimetru 02, Michael Atamanov

Atamanov Michael: Obránce perimetru 02 - Za smrtí

V reálném světě je Ruslan skvělý hráč vesmírných strategií. V tom digitálním je z něj Georg royl Inoky ton Mesfelle, korunní princ Říše a významný člen Oranžového rodu. Před nějakou dobou totiž Ruslan kývl na nabídku tajemného cizince, pana G.I., aby se stal jeho náhradníkem ve hře Obránce perimetru. Jde o prestižní záležitost pro úzký okruh bohatých vyvolených a pan G.I. si v ní vedl velmi špatně.

Což se už nedá říct o výkonu Ruslana/Georga, který se díky svým schopnostem geniálního stratéga a obratného diplomata stává mimořádně úspěšnou herní postavou. A úspěch se neodpouští ani v herním světě, takže kromě boje s hordami cizáků, nepřátelských mimozemšťanů, musí princ Georg čelit intrikám vévody Paola, hlavy Oranžového rodu. Rozehrává tak nebezpečnou hru na dvou frontách. Čeká ho střet s cizáckými agresory a k tomu finální bitva s mnohonásobnou přesilou flotily vévody Paola.

Jediná porážka by znamenala pro Ruslana konec v herní kariéře. Nebo i v opravdovém životě? Na tuto otázku Ruslan stále hledá odpověď – je hráčem nebo přímým účastníkem reálného dění…?

  • Michael Atamanov: Za smrtí (Obránce perimetru 02)
  • FANTOM Print, 2019
  • Překlad: Jiří Matyskiewicz
  • Obálka: V. Manyukhin
  • 304 stran, 299 Kč (v e-shopu Fantasye již za 209 Kč)
11. května 2019, Michael Atamanov

Obránce perimetru 02 - Za smrtí

Obránce perimetru 02 - Za smrtí
Vložit do pytle na zboží  Koupit 299 Kč 209 Kč