Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Souboj antologií,

Na konci listopadu čeká čtenáře fantastiky velice zajímavý souboj antologií českých editorů. Martin Šust vydává v nakladatelství Laser-books druhý díl Trochu divných kusů, který prý má být ještě o trochu divnější než ten první. Martin Fajkus si svou editorskou premiéru odbude zase u nakladatelství Fantom Print komerčněji laděnou antologií Legie nesmrtelných, do níž přispělo deset našich i zahraničních autorů, mimo jiné Steven Erikson, Richard A. Knaak, Ďuro Červenák nebo Petra Neomillnerová.

Legie nesmrtelných preview Trochu divné kusy 2

A to už se ani nezmiňuji o třetí antologii, výroční, kterou vydává nakladatelství Polaris. Je to jejich dvoustá publikace, která se objeví pod názvem Polaris 2006. A známá jména? Neil Gaiman, David Weber, Neal Asher nebo John Moore. Na závěr perlička. V této antologie vyjde patrně definitivně poslední povídka William Kinga ze série o Gotrekovi a Felixovi.

3. listopadu 2006, Jiří Popiolek

Diskuze k článku

Ad Souboj antologií
Crovax - 06. 11. 2006 19:50

Rád bych se zeptal, zda autor ví jistě, že se povídka Williama Kinga u Antologie Polaris 2006 bude opravdu týkat Felixe a Gotreka, neb z názvu bych si tak rozhodně soudit netroufal ...
RE: Ad Souboj antologií
Jiří Popiolek - 06. 11. 2006 22:41

Ano, je to jisté. Četl jsem ji.
eci4n7x3
PhyllisGox - 16. 02. 2017 07:03

wh0cd85296 ADVAIR DISKUS WITHOUT A PRESCRIPTION vardenafil no script albendazole helpful resources

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).