Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Ostří mrtvého muže, Temné bratrstvo 3, Luke Scull

Scull Luke: Temné bratrstvo 3 - Ostří mrtvého muže

Bývalá povstalkyně Saša a její přítel z dětství Davarus Cole bojují ve Městě věží za udržení míru mezi lidmi a Mizejícími, kteří ohrožují nejen město, ale i zbytek kontinentu. Když Bílá paní vyšle Davara na jih do Rozdrcených království, aby mezi padlými hledal spojence, zjistí, že nejtěžší bitvu bude možná muset svést sám se sebou.

Díky přátelství s důstojníkem z řad Mizejících má Polomág Eremul přístup do Obelisku mezi nové pány Dorminie. Na vlastní oči tak sleduje, jaká pohroma se na lidstvo chystá. Ale tváří v tvář moderní technologii Mizejících musí Polomág se svými chabými kouzly spoléhat jen na svůj důvtip.

A na ledovém severu svádí legendární válečník Brodar Kayne zoufalý boj za svůj lid. Zápasí však také s časem: starodávné zlo uvězněné pod horami se brzy dostane ven a nezastaví se, dokud celý svět neutone v krvi… Závěr trilogie Temné bratrstvo.

  • Luke Scull: Ostří mrtvého muže (Temné bratrstvo 3)
  • Host, 2017
  • Překlad: Ladislav Václavík
  • Obálka: Dorothea Bylica
  • 450 stran, 349 Kč (v e-shopu Fantasye již za 314 Kč)
11. prosince 2017, Luke Scull

Temné bratrstvo 3 - Ostří mrtvého muže

Temné bratrstvo 3 - Ostří mrtvého muže
  349 Kč