Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Objetí mrazu, Merry Gentry 6, Laurell K. Hamiltonová

laurell-k-hamiltonova-objeti-mrazu

„Meredith, Meredith, ne, neukradnou mi tě!“ ječel za mnou Taranis. Zpoza nás se vyřinulo zlaté spalující světlo. Jako první nám do zad udeřil žár. Rozpoznala jsem Rhysův hlas. Slyšela jsem za námi dupot nohou, ale věděla jsem, že dorazí příliš pozdě. Na rozdíl od toho, co se ukazuje ve filmech, světlo nemůžete předběhnout. Dokonce ani sidhe nejsou tak rychlí.

Princezna Meredith, dědička Temného trůnu, už dávno není soukromým očkem z Los Angeles. Svůj obyčejný život musela opustit a stát se nadějí Říše kouzel – pokud ji tedy její protivníci – nebo sadistická teta Andais, královna Vzduchu a Temnoty – nezabijí dřív, než stihne otěhotnět s některým ze svých milovaných osobních strážců.

Ovšem nyní jsou tři z těchto mužů, kteří by za Meredith položili bez váhání život, obviněni ze znásilnění šlechtičny Požehnaného království. Od začátku je jasné, že Taranis, král Světla a Iluzí, sleduje vlastní cíle a Merry bude muset tentokrát podstoupit bitvu s tím nejhorším možným nepřítelem – s lidskými právníky. O čest, život svých milenců a vlastní svobodu. Má ale vůbec šanci, když je jasné, že její strýc Taranis podléhá šílenství a chtíči a nehodlá hrát fér? Merry se ocitá ve víru intrik a pozornosti mužů, o které rozhodně nestojí – zvláště když to znamená ztrátu těch, které skutečně miluje…

Pokud jste si mysleli, že nebezpečí číhá jen v Temném království, je na čase změnit názor!

  • Laurell K. Hamiltonová: Objetí mrazu (Merry Gentry 6)
  • Překlad: Dominika Moulíková
  • Obálka: Jakub Jíra a Lukáš Tuma
  • 256 stran, 229 Kč
18. května 2016, Laurell K. Hamiltonová

Diskuze k článku

Žádný příspěvek.

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).