Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

"Mistři písmen, učni slov" - pozvánka na 5. kolo! (PR),

200x200-fit--webroot-www-pevnost.cz-htdocs-web-uploads-images-group-73d13367afb6f2fa1164

Chcete se stát spisovatelem? Máme pro vás jednu špatnou a jednu dobrou zprávu.

Ta dobrá zní, že pokud máte zájem psát, baví vás to a chtěli byste se naučit víc, máte možnost. Ta špatná je, že i když vám nabídneme hodně rad a získáte zkušenosti, stejně to vždycky bude jenom na vás.

V Městské knihovně v Praze zahájíme v únoru 2011 již pátý cyklus literárního SFaF workshopu „Mistři písmen, učni slov“. Jaké jsou naše výhody? Dozvíte se řadu důležitých věcí, které vám třeba pomohou zvítězit v literárních soutěžích nebo prostě jenom o trochu lépe zvládnout řemeslo. Seznámíme vás s „důležitými“ lidmi, jako jsou nakladatelé, redaktoři či vydavatelé. Stačí pětkrát v průběhu půl roku zajít do knihovny a bude to!

Nevěříte? Někteří z našich účastníků již dosáhli nemalých úspěchů: jedno vítězství v Ceně Karla Čapka, otištěné povídky v Ikarii (nyní XB-1) a Pevnosti a „objevení“ autorů, kteří se díky tomu ocitli v některých antologiích (např. Legendy: draci).

Literární dílna začne v únoru 2011 (přesný termín bude přihlášeným včas upřesněn). Počet míst je omezen a přednost dostanou ti nejrychlejší. Podmínky účasti jsou jednoduché: stát se čtenářem knihovny, mít připravenou povídku cca 5–10 stránek dlouhou, na níž budete ochotni během půl roku pracovat, a mít odvahu postavit se čelem ke kritice ostatních účastníků a lektorů.Chcete-li se zúčastnit, napište na email lincm@mlp.cz a dostane se vám všech potřebných informací.

17. prosince 2010, Míla Linc

Diskuze k článku

Žádný příspěvek.

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).