Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Knaak je v kurzu,

Ruku v ruce s rostoucí popularitou se zároveň zvyšuje i pracovní vytíženost Richarda A. Knaaka. Nabídky se hrnou ze všech stran, takže se musí otáčet pěkně z čerstva, aby dostál všem svým závazkům. Pokračující spolupráce s Blizzardem nese ovoce v podobě trilogie ze světa Diabla – The Sin War (Válka hříchu).

Knaak Richard A. - perex Knaak: Diablo - Sin War

První kniha Birthright (Dědictví) už je venku a autor právě dokončil druhou – Scales of the Serpent (Šupiny hada). Hlavním hrdinou cyklu je farmář Uldyssian ul-Diomed, který se stává nedobrovolným pěšákem ve velké hře mezi Nebesy a Peklem. Válek hříchu se u nás pravděpodobně dočkáme v příštím roce v produkci nakladatelství FANTOM Print.

3. listopadu 2006, Martin Fajkus

Diskuze k článku

Ad Knaak je v kurzu
dex - 25. 08. 2011 15:41

hezké,ale ani jednu knihu ze série sin wars nemůžu sehnat ani na netu ani v kamenných obchodech. máte někdo radu ? prosím do emailu. díky
RE: Ad Knaak je v kurzu
Patrick04 - 26. 08. 2011 00:02

Zdravím, odpověděl bych do emailu ale bohužel jste ho tu nezanechal ... a odpověd na vaši otázku je snadná žádná z knih z této trilogie ještě nevyšla. Četl jsme ovšem rozhovor s panem Netoličkou kde říká, že jedna z knih už je přeložena takže se jí možná letos už konečně dočkáme. Otázkou zůstává zda se vleze Fantomprintu do edičního plánu

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).