Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Fantasya otevírá v Praze nové knihkupectví, Praha - Vinohrady

Obchod - Slezská 1

Máme dobrou zprávu pro všechny příznivce fantastiky z Prahy a nejbližšího okolí. Nakladatelství FANTOM Print společně s webem Fantasya právě dnes, tedy 1. prosince 2008, otevřelo firemní knihkupectví v Praze na Vinohradech. Přesná adresa je: Knihkupectví Fantasya, Slezská 92 a městskou hromadnou dopravou se k prodejně dá dostat metrem, zastávka JIŘÍHO Z PODĚBRAD. Dále tramvajemi 10, 16 zastávka PERUNOVA, linkou 11, zastávka JIŘÍHO Z PODĚBRAD. Případně busem 136 a 175, zastávka ORIONKA (je to nejdál, ale i tak pouze cca 500 m).

Výhodné je to nejen pro příznivce FANTOM Printu, protože v knihkupectví bude společně s ostatními žánrovými tituly dostupná i veškerá nevyprodaná (a když se zadaří, tak někdy i vyprodaná) produkce nakladatelství, ale také pro nakupující na webech Fantasya a FantasyShop. Objednávky si totiž budou moci vybírat přímo v knihkupectví (poté co při nákupu zakliknou nabídku Osobní odběr), a to se slevami platnými pro zákazníky, a pochopitelně bez toho, že by platili poštovné. Na knihách tak mohou ušetřit více než zajímavé částky.

Obchod - Slezská 2 Obchod - Slezská 3 Obchod - Slezská 4 Obchod - Slezská 5

Otevírací doba knihkupectví bude ve všední dny od 9.00 – 12.30 a 13.00 – 17.30.
Mailový kontakt na prodejnu: praha@fantasya.cz.
Najděte si prodejnu na mapě

1. prosince 2008, Fantasya

Diskuze k článku

Žádný příspěvek.

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).