Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Cíl: Kasimir, Sektor Hirano 8, Jan Kotouč

Kotouč Jan: Cíl. Kasimir

Válka v sektoru Hirano se chýlí ke konci. Po letech konfliktu se nyní Obranná aliance pod velením admirála Tylera dostala na území Kasimirského císařství, mocnosti, která celou krvavou válku začala.

Velení aliance chce konflikt rychle dovést ke konci. Na čerstvě dobyté planetě Hepler, jejíž obyvatelé až příliš ochotně převlékli kabáty, se začne shromažďovat největší flotila v historii sektoru Hirano.

Kasimirské císařství se nehodlá smířit s porážkou tak lehce a pod vládou ředitelky tajné služby připravuje vlastní plány. Všechno spěje k rozhodujícímu střetnutí. Na Hepleru už působí nepřátelští agenti. Kromě nich tam je ale i admirál Justina Tarziniová, kapitán Vivian Evansová, kapitán Frederick Boren, major Michael Kowalski nebo seržant Benjamin Decker. Všichni spolu se stovkami tisíc vojáků a stovkami válečných lodí čekají, až admirál Tyler vydá rozkaz k útoku.

Cílem je planeta Kasimir.

  • Jan Kotouč: Cíl: Kasimir (Sektor Hirano 8)
  • FANTOM Print, 2017
  • Obálka: Petr Willert
  • 352 stran, 299 Kč (v e-shopu Fantasye již za 209 Kč)
23. listopadu 2017, Jan Kotouč

Cíl: Kasimir

Cíl: Kasimir
Vložit do pytle na zboží  Koupit 299 Kč 209 Kč