Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

47 Róninů, Mike Richardson, Stan Sakai

Sakai Stan a Richardson Mike: 47 Róninů

Stan Sakai nekreslí jen Usagiho Yojimbo. A nekreslí jen zvířata. V této knize se chopil nejslavnější japonské legendy o 47 róninech a převedl ji do úžasné komiksové podoby. Příběh tragédie, pomsty a nepředstavitelných obětí je příběhem Japonska v kostce.

Japonská národní legenda se stává komiksem. Tvůrci Mike Richardson (Star Wars: Crimson Empire) a Stan Sakai (Usagi Yojimbo) přivádějí k životu největší příběh o pomstě, a to pod zasvěceným redakčním vedením Kazua Koikeho, slavného autora série Lone Wolf and Cub. Epické poslání věrných japonských válečníků odhodlaných pomstít svého ukřivděného pána se stává ztělesněním samurajského kodexu cti. Je to příběh o povinnosti a odhodlání v té nejdivočejší vznešenosti. Nádherně ilustrovaný grafický román opřený o pečlivé studium historických podkladů začíná tragickým incidentem, jenž zpečetí osud mladého pana Asana, a následně sleduje strasti oddané skupiny jeho vazalů, kteří neochvějně vyrazí na cestu krvavé pomsty.

  • Mike Richardson, Stan Sakai: 47 Róninů
  • Crew, 2017
  • Překlad: Ľudovít Plata
  • Obálka: Stan Sakai
  • 152 stran, 479 Kč (v e-shopu Fantasye již 431 Kč)
25. listopadu 2017, Mike Richardson, Stan Sakai

47 Róninů

47 Róninů
Vložit do pytle na zboží  Koupit 479 Kč 431 Kč