Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Věčný luňák, Gemmell David

Gemmell David: Věčný luňák
Název:   Věčný luňák
Autor:   Gemmell David
Žánr:   fantasy
Počet stran:   374
Provedení:   brož.
Nakladatelství:   Perseus
Překladatel:   Dana Krejčová
Autor obálky:   Luis Royo

Běžná cena:   285 Kč
Naše cena:   257 Kč
Sleva:   28 Kč, 10%

skladem - odešleme ihned

Vložit do pytle na zboží  Koupit
Anotace:

Nové vydání vyprodané knihy. * Zatímco válkychtíví a nemilosrdní Aeniřané pustoší území pod horskými državami klanů, Sigarni ,Dravčí královna, přichází v této alternativní verzi vlastního vesmíru bránou vedoucí skrze prostor a čas. Taliesen, poslední z fortntýřů, nemá pnětí, proč přichází, ale ví, že hrdinové jsou vždy potřeba… * Jedině Caswallon, samotář, válečník a zloděj, si uvědomuje skutečný rozsah nebezpečí a hrůz, kterým jeho lidé budou muset čelit. Zatímco se Taliesen snaží zjistit, co tu Sigarni dělá, Caswallon musí sjednotit klany, aby přemohly největší hrozbu. * V tomto pokračování Dcery Železné ruky se David Gemmell vrací do čistého vzduchu Vysoké Druin a pachu krve a spáleniny, který se v něm brzy objeví.



Diskuze ke knize

Kliknutím na název příspěvku se přesunete do diskuzního fóra.

Ad Věčný luňák, Gemmell David
BoriHokr - 13. 02. 2009 10:21

Komu se líbila série o Rigantech, bude nadšený, protože zde najde řadu známých motivů. Komu se série nelíbila, měl by Věčného luňáka zkusit, protože řada motivů je zde použita lépe a víc s citem. Kniha přitom není nijak komplikovaná a začíná velmi zvolna, aby pak náhle přeřadila na vyšší rychlostní stupeň a vyvrcholila skvěle popsanou a vygradovanou bitvou. Gemmell měl motiv horských klanů donucených se sjednotit rád a v této knize se k tomuto tématu vyjádřil vedle související Dcery střibrné ruky asi nejlépe. Postavy jsou přesně takové, jaké od Gemmella chceme, dílčí zápletky taktéž a míra patosu je tak akorát. A koho neosloví spontánní rozhodnutí dvou klanových vůdců zůstat v bitvě, v níž stojí na stejné straně až do hořkého konce, ten snad ani není člověk.
RE: Ad Věčný luňák, Gemmell David
BoriHokr - 13. 02. 2009 10:22

samozřejmě, omlouvám se, Dcery železné ruky...
Obálka
gilbert - 15. 09. 2010 20:23

Jen pro zajímavost - tahle obálka původně patřila na druhý díl Tuláka - "V říši vlka".:) Znázorňuje Tuláka a jeho dceru před jejich srubem v horách.

Související zboží (výběr), stejný/á...

Zákazníci, kteří koupili tuto knihu, kupovali také... Stejný autor Nakladatelství Překladatel
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 347 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 314 Kč
 257 Kč